FundShare

FundShare Clearing Fonds

Voor veeleisende hedgefunds die gebruik willen maken van kredietlijnen, shortselling en haircut kan FundShare alle faciliteiten verzorgen. De basis voor deze dienstverlening is een eigen ABN Clearing Account. Hierbij kan FundShare alle markttoegang, co-locaties, glasvezellijnen etc. verzorgen en daarnaast backoffice activiteiten uitvoeren. ABN Clearing is een wereldwijde top 3 speler op het gebied van Clearing.


Kosten en opbrengsten

De kosten van een eigen clearing account zijn hoger dan voor een Paraplu en eigen Fonds. Hiervoor krijgt u wel een compleet ingericht clearing account. Deze oplossing biedt de beheerder van het fonds een vergaande vrijheid en flexibiliteit.
 

Distributie van de beleggingsfondsen

Alle FundShare beleggingsfondsen worden aangekocht via het beleggersplatform van deGiro.nl. Door de unieke samenwerking met IEX zullen de FundShare beleggingsfondsen via IEX worden gepromoot en krijgt  iedere beheerder regelmatig de mogelijkheid om een eigen column op de IEX website te plaatsen.

Daarnaast kunnen vermogensbeheerders klanten onder een tripartiete overeenkomst, al dan niet via een aangesloten depotbank, laten participeren.
 

Meer informatie

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
 


Kenmerken

  • Via eigen 2.65 WFT vergunning
  • Lage kosten en één centraal aanspreekpunt
  • Eigen aansluiting met co-locaties op 60 beurzen tegen clearing tarieven
  • Gebruik van kredietlijnen & short selling
  • Via IEX toegang tot potentiële beleggers
Maak een afspraak