FundShare

FundShare Paraplu Fonds

Het FundShare Paraplufonds is een fonds waarvoor HiQ Invest als beheerder optreedt. Door middel van deze structuur kan HiQ Invest een grote diversiteit aan fondsen aanbieden. Er wordt gebruik gemaakt van de expertise van vele vermogensbeheerders. Binnen dit paraplu fonds worden veel verschillende fondsen met ieder hun eigen beleggingsbeleid aangeboden. HiQ Invest is hiervoor continu op zoek naar vermogensbeheerders die waarde kunnen toevoegen door de (mede) uitvoering van het beleggingsbeleid.

De fondsen worden uitgeven onder de naam van de vermogensbeheerder die het beleggingsbeleid (mede)uitvoert en dragen daarnaast de naam FundShare. 
 

Kosten en opbrengsten

Door de efficiënte structuur is het al mogelijk om een fonds te starten vanaf een relatief klein belegd vermogen van 250.000 euro. De operationele kosten zijn nog maar een fractie van hetgeen gangbaar is in de markt. De beheerders die het beleggingsbeleid (mede) uitvoeren ontvangen, afhankelijk van de kostenstructuur, 85% van de managementfee. 
 

Distributie van de beleggingsfondsen

Alle FundShare beleggingsfondsen worden aangekocht via het beleggersplatform van deGiro.nl. Door de unieke samenwerking met IEX zullen de FundShare beleggingsfondsen via IEX worden gepromoot en krijgt  iedere beheerder regelmatig de mogelijkheid om een eigen column op de IEX website te plaatsen.

Daarnaast kunnen vermogensbeheerders klanten onder een tripartiete overeenkomst, al dan niet via een aangesloten depotbank, laten participeren.
 

Meer informatie

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
 

Kenmerken

  • Beleggingsfonds starten vanaf €250.000,-
  • Lage kosten en één centraal aanspreekpunt
  • 85% van management fee naar beheerder
  • Via IEX toegang tot potentiële beleggers
     
Maak een afspraak